Waar vind je nou een goede businesspartner als jonge ondernemer?

businesspartner vinden

Een businesspartner vinden?

Ben jij een geboren ondernemer, maar ben je op zoek naar een businesspartner of samen jouw bedrijf of bedrijven groot te maken? Of ben je op zoek naar een financiële coach die je op dit gebied kan ondersteunen?

Waar vind je die dan?

Het is fijn als je uit een zakelijke/ondernemers familie komt, maar als je dit niet komt is het fijn als je dit makkelijk online kan vinden, maar zo makkelijk is dit nog niet.

Wij zijn al enige tijd op zoek naar een businesspartner/media partner voor verschillende websites (waaronder deze!), maar tot nu toe geen succes.

Je kan denken aan social media. Plaats een oproep op LinkedIn, de zakelijke netwerksite, maar je kan ook denken aan platformen zoals Facebook en Instagram. Spread the world dat jij op zoek bent naar een businesspartner.

Er zijn ook een aantal websites waar je een oproep/bericht kan plaatsen:

1.Je kan een bericht op Sprout plaatsen. MT/Sprout is het platform voor ondernemers achter snelgroeiende startups en scaleups en het leiderschapstalent binnen serieuze organisaties. Tegen betaling kan jij een bericht plaatsen en zo ondernemers en investeerders bereiken.

2.Deondernemer.nl is de website voor ondernemers. Informatief, realistisch, en inspirerend. Hét ondernemersplatform voor & door ondernemers. Laat je elke dag weer inspireren. Je kan hierop adverteren en zo een ondernemer/co-owner voor jouw bedrijf vinden.

Een businesspartner vinden? Zo makkelijk is dat dus nog niet! Als jullie meer tips hebben horen wij het graag!

Waar vindt je nou die geschikte businesspartner als jonge ondernemer?

Is beleggen meer jouw ding? Wil je rijk worden door te beleggen op de beurs? Bekijk dit dan eens.

Previous articleEen carrière door Youtube. Het kan! Lees hier meer hoe je dat bereikt.
Next articleHBO of toch de Universiteit? Lees hier meer over de verschillen.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here