Carrièrevoordeel op wielen: hoe het leasen van voertuigen jouw zakelijke groei kan stimuleren

Natuurlijk wil je als ondernemer ervoor zorgen dat jouw bedrijf blijft groeien. Er zijn meerdere manieren die je daarbij kunnen helpen; zo kan je bijvoorbeeld ook de groei van jouw bedrijf stimuleren door een voertuig te gaan leasen. Wat de voordelen van het leasen van een auto zijn, zetten we hieronder voor je op een rij. 

1. Fiscale voordelen

Een auto leasen kan erg voordelig zijn voor jou als ondernemer. Zo kun je bijvoorbeeld profiteren van een aantal fiscale voordelen, mits je een auto gaat leasen op basis van financial lease. In dat geval kun je recht hebben op fiscale voordelen zoals de renteaftrek, de afschrijving van de auto en de terugvordering van de btw. Het zakelijk leasen van een auto is hierdoor al meteen erg aantrekkelijk, ook wat betreft de zakelijke groei van jouw onderneming. Meer hierover, lees je op ‘zakelijk auto leasen‘.

2. Representatieve auto

Er zijn tegenwoordig veel auto’s die je als ondernemer kunt leasen bij 123Lease. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een mooie stationwagen, een pick-up of een bestelbus. Het is maar net wat het beste bij jouw onderneming past en wat jij natuurlijk wil uitstralen. En over het uitstralen gesproken: als je een auto gaat leasen, is het eenvoudig om te kiezen voor een representatieve auto. 

Door te rijden in een representatieve auto waarmee jij klanten, leveranciers en andere zakelijke relaties mee kunt bezoeken, kun jij een goed imago opwekken. En met een goed en positief imago kun jij jouw zakelijke groei weer stimuleren. Daarnaast kun je er ook voor kiezen om deze auto te laten bestickeren. Laat bijvoorbeeld het logo van jouw onderneming op de auto bestickeren, zodat je goed zichtbaar bent en iedereen jou kan herkennen. Dit is ook een groot voordeel als je kiest voor financial lease.

3. Investeren

Door een voertuig te leasen, heb je te maken met maandelijkse kosten. Je hoeft dus niet in een keer een groot bedrag neer te leggen, terwijl je wel kunt rondrijden in een representatieve auto die past bij jouw onderneming. Dat kan voordelig zijn voor jou als ondernemer, omdat je zo meer ruimte hebt om te investeren in andere zaken. En dit is weer een mooie manier om jouw zakelijke groei te stimuleren. Een groot voordeel van financial lease is dat je de auto, nadat het leasecontract is afgelopen, niet meer hoeft in te leveren bij de leasemaatschappij. De auto is dus na afloop van het contract als alle betalingen zijn voldaan, zowel juridisch als economisch, van jou.

Previous articleWat kan je met de opleiding communicatie? Is hier een toekomst voor?
Next articleDe evolutie van webshopintegraties: Van eenvoudig naar geavanceerd

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here