Financiele vrijheid is populair in deze maatschappij.

financiele vrijheid

Financiële vrijheid is populair in deze maatschappij. De fire movement was al trending in Amerika, maar nu wordt het ook steeds populairder in Nederland. Mensen zoeken naar wegen om eerder met pensioen te kunnen en te kunnen doen wat ze zelf willen zonder de “plicht” van werken.

Mensen willen financieel vrij zijn, kunnen doen wat ze willen, kunnen reizen en hun tijd besteden zoals ze dat zelf willen.

De financiële/money blogs zijn momenteel erg trending en er komen er steeds meer bij. Ook de finfluencers zijn erg trending. influencers op Instagram en TikTok. Mensen die praten over geld en hoe je meer geld kan maken.

Wij hebben een aantal leuke voor jullie op een rijtje gezet:

1.Geldnerd

Wat een nerd, maar wel een slimme nerd. Want blogs over geld en financien zijn trending en daar kan je aardig wat geld mee verdienen, mocht je het goed aanpakken. Benieuwd welke verdienmodellen je kan toepassen op een blog of online magazine? Bekijk dan dit artikel eens.

Het is geen “kijk mij eens rijk zijn” blog. De eigenaar probeer vooral bewust met geld bezig te zijn en zijn zaakjes nu en voor de toekomst zo goed mogelijk op orde te hebben. Financiële onafhankelijkheid, de vrijheid om keuzes te maken zonder geldzorgen. Hij geeft tips en meer. Erg interessant en dit is wat veel mensen willen. So checkitout!

2.Fire for Women

De populaire site voor vrouwen van Puck Landewe. De site is in 2 jaar uitgegroeid tot een bekende en populaire blog en heeft een tweede eigenaresse erbij.

Sluit je aan bij fire for Women, leer alles over geld en beleggen en ga actief aan de slag met jouw financiële onafhankelijkheid. Artikelen over beleggen, sparen, mindset en meer.

3.Ikbenjanmodaal.nl

And another one!

Jan Modaal is een Nederlands pantoniem, de uitdrukking waarmee een persoon met een modaal inkomen wordt aangeduid. Het modaal inkomen (niet te verwarren met het gemiddelde inkomen) is het inkomen dat het vaakst wordt verdiend. In de praktijk gaat het om een inkomen van ongeveer €2.250 euro netto per maand. En dat is precies de doelgroep waar de eigenaar zijn methode voor heeft ontwikkeld; vandaar dat deze blog de naam ikbenjanmodaal.nl draagt.

Op deze website van Sandra komen artikelen voorbij over wonen & leven, inkomsten & financien, belasting en meer. Een handig blog.

Natuurlijk zijn er nog veel meer finance blogs. Benieuwd? Ga vooral Googlen en wordt ook Fire!

Wist jij al dat het ook mogelijk is met een blog? Een blog is ook een soort investering in jouw toekomst. 2k per maand aan advertising? Benieuwd? Neem dan hier eens een kijkje.

Financiële vrijheid? Ga ervoor!

Previous articleVoor jezelf beginnen in 2023, maar hoe doe je dat?
Next articleIedereen houdt van doekoe, iedereen houdt van geld. Maar maakt het nou eigenlijk gelukkig?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here