Is wereldberoemde Kim Kardashian echt zo rijk?

Ja, Kim Kardashian is inderdaad een van de rijkste beroemdheden ter wereld. Of is dat stiekem een joke? Geloof niet alles wat je leest op het web. De media verdraait veel. Haar vermogen (waarschijnlijk minder dan een miljard) is grotendeels opgebouwd door haar deelname aan de reality-tv-show “Keeping Up with the Kardashians” en haar succesvolle ondernemingen op het gebied van mode, schoonheid en sociale media. Ze is een reality ster, influencer, onderneemster en zakenvrouw.

Hier zijn enkele factoren die hebben bijgedragen aan haar aanzienlijke rijkdom:

  1. Reality-tv: Kim Kardashian kreeg landelijke bekendheid dankzij haar rol in “Keeping Up with the Kardashians”, een reality-tv-show die sinds 2007 wordt uitgezonden. De show heeft haar en haar familie immense bekendheid en financieel succes gebracht.
  2. Mode en beauty: Kim heeft verschillende mode- en beautymerken opgezet. Een van haar bekendste ondernemingen is KKW Beauty, dat cosmetica en huidverzorgingsproducten produceert. Ze had ook een succesvolle parfumlijn en heeft samengewerkt met verschillende modebedrijven. Ook heeft ze een skincare lijn. Maar deze is niet zo succesvol. Het is ook veels te duur. Inmiddels is skims haar grote hit en verdient ze goud geld mee. Dit is haar beste merk en succes tot nu toe. Ze leveren ook naar Nederland.
  3. Sociale media-invloed: Kim Kardashian heeft een enorme aanwezigheid op sociale media, met miljoenen volgers op platforms zoals Instagram en Twitter. Dit heeft haar geholpen om haar merken te promoten en nieuwe zakelijke kansen te creëren. Ze kan veel geld verdienen met gesponsorde berichten en partnerships. Ze kan voor een gesponsord bericht 1 miljoen krijgen, maar de meeste volgers zijn gekocht en nep. Hier is een hele handel voor. Van de 350 miljoen zijn er miss 100 echt op Instagram.
  4. Kardashian/Jenner-merk: Kim is onderdeel van de beroemde Kardashian/Jenner-familie, die als geheel zeer succesvol is in de wereld van mode, beauty en entertainment. Het merk van de familie is zeer winstgevend en omvat verschillende ondernemingen en licentiedeals.
  5. Mobiele apps en games: Kim Kardashian lanceerde een populaire mobiele app genaamd “Kim Kardashian: Hollywood”, waarin spelers hun eigen beroemdheidspersonage kunnen creëren en carrière maken in de entertainmentindustrie. Dit spel heeft aanzienlijke inkomsten gegenereerd.
  6. Investeren in onroerend goed: Kim Kardashian heeft geïnvesteerd in onroerend goed, waaronder luxe huizen en appartementen. Deze vastgoedinvesteringen hebben bijgedragen aan haar vermogen.
  7. Andere zakelijke ondernemingen: Kim is betrokken geweest bij diverse zakelijke ondernemingen, waaronder kledinglijnen, accessoires en geurlijnen. Ze heeft ook meerdere boeken geschreven en is betrokken geweest bij liefdadigheidswerk.
  8. Echtscheiding van Kanye West: Hoewel haar echtscheiding van Kanye West een persoonlijke kwestie is, heeft het ook financiële gevolgen gehad. De verdeling van bezittingen en financiën in het kader van de echtscheiding kan haar tot de oprichting van nieuwe zakelijke kansen hebben aangezet.

Het vermogen van Kim Kardashian wordt regelmatig geschat op miljarden dollars. Ze is in 2023 1.5 miljard waard volgens internet bronnen. Maar he geloof niet alles wat je leest op het web. Mensen verdienen hier ook gewoon geld mee. Ze staat vaak vermeld op lijsten van de rijkste beroemdheden ter wereld. Haar succes is grotendeels te danken aan haar vermogen om haar bekendheid en imago om te zetten in lucratieve zakelijke kansen.

Previous articleJezelf durven te laten zien op de werkvloer. Hoe doe je dat?
Next articleSlim, maar vaak onzeker. Hoe ga je hier mee om op de werkvloer?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here