Vermogen Thijs Römer. Benieuwd?

vermogen edson da graca

Thijs Römer een bekende Nederlandse acteur, regisseur en schrijver. Hij werd geboren op 20 juli 1978 in Amsterdam, Nederland, en is de zoon van de bekende televisieproducent Peter Römer.

Thijs Römer begon zijn acteur carrière in het theater. Hier was hij wel 14 jaar op het podium te zien. Hierna ging Thijs over naar acteerwerk op de televisie. Hij staat onder andere bekend om zijn rol in de serie Moordvrouw als Evert Numan. Thijs heeft met zijn acteerwerk 2 prijzen mogen ontvangen, namelijk de Gouden Kalf en een Rembrandt Award.

Thijs leerde Katja Schuurman kennen op de set van de televisie serie Medea. Hierna zijn ze in 2006 getrouwd. Samen hebben ze een dochter gekregen. In 2015 kondigde het koppel echter aan dat ze zijn gescheiden.

Hij komt momenteel slecht in het nieuws. Weer een bekende Nederlander die slecht in het nieuws komt.Acteur Thijs Römer (44) zou niet alleen seksueel contact hebben gehad met drie destijds minderjarige aangeefsters, maar met nog meer meisjes.  Het is voor hem te betwijfelen of hij zijn werk mag blijven doen, aangezien hij de laatste tijd nu wel erg negatief in het nieuws komt en dat is ook wel terecht. Zal dit zijn carrière schaden?

Wat is zijn vermogen in 2023?

Volgens diverse bronnen heeft hij een vermogen van ongeveer 4 miljoen, not that bad after all.

Maar wat maakt geld uit als je zo slecht in het nieuws komt en helemaal zwart wordt gemaakt? En terecht!

Previous articleWerken in entertainment industrie. Wat komt daar allemaal bij kijken?
Next articleCarrière in de dans wereld. Wel haalbaar?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here