De meest inspirerende luisterboeken voor ondernemers.

Drukke ondernemers hebben niet veel tijd om boeken te lezen, althans de meeste niet. Lezen is sowieso een beetje over, althans voor de nieuwe generatie. Mensen luisteren tegenwoordig meer naar audioboeken en podcasts. Maar blijven leren en ontwikkelen is van belang. Audioboeken zijn dan de perfecte oplossing. Luisteren in plaats van lezen. Ben jij al klaar voor deze future trend?

Luisterboek is een ander woord voor audioboek. Een audio- of luisterboek is eigenlijki gewoon een digitale geluidsopname van een voorgelezen boek. De nieuwe trend van tegenwoordig voor mensen die graag liever luisteren ipv lezen en tijd willen besparen.

Vergelijk apps voor luisterboeken op alleluisterboeken.nl. Voor ieder wat wils. Niet alleen voor ondernemers. Iedereen kan profijt hebben van een luisterboek. Gratis luisteren en leren!

Enkele speciaal voor ondernemers die je zeker even moet checken en eigenlijk dus gewoon moet beluisteren:

1.The start-up of you

Wat is dat voor een boek? The start-up of you werd geschreven door de co-founder van LinkedIn Reid Hoffman. Dit boek richt zich op de mindset die nodig is om te kunnen voldoen aan de veeleisende en snel veranderende zakenwereld. Het audioboek neemt je mee in de schrijver zijn carrière.

2.Good to Great

Hoe kan je niet gewoon good zijn, maar hoe wordt je great? Waarom doen sommige bedrijven het geweldig, terwijl andere gemiddelde resultaten behalen en andere compleet mislukken? Jim Collins vertelt de verhalen van bedrijven die het heel goed doen om zo te ontdekken waarom deze bedrijven het zo goed doen. Kritische inzichten en meer voor jouw eigen onderneming. Een aanrader!

3. $100 startup

Broke, maar toch willen ondernemen? Heb je niet veel geld, maar wil je wel graag een bedrijf beginnen? Klinkt erg herkenbaar. Ondernemen on a budget, maar hoe? Dit luisterboek vertelt je hoe. De schrijver van dit audioboek, Chris Guillebeau, vertelt je goede verhalen van bedrijven die zijn opgestart met erg weinig geld. Tips en meer voor jouw eigen bedrijf. Begin ook met een klein budget.

4. Business Adventures

Een boek dat door Bill Gates wordt bestempeld als zijn favoriete boek over ondernemen is het zeker waard om gelezen te worden, of niet dan? Of beter gezegd: Om gehoord te worden, in het geval van dit audioboek. Dit luisterboek geeft ondernemers goede lessen op allerlei gebieden die te maken hebben met zakendoen. Van het ontwikkelen van een product tot belastingadvies en meer.

Uiteraard zijn er nog meer, maar dit vonden wij wel de beste.

Enjoy listening!

Previous articleEen comfortabele thuiswerkplek inrichten . Hoe doe je dat?
Next articleZo goedkoop mogelijk ondernemen. Ondernemen on a budget.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here