Hoe kan je geld verdienen als kind?

geld verdienen als kind

Hoe kan je geld verdienen als kind?

Jij bent nog jong (minderjarig) en wilt graag wat bijverdienen.

Dat kan! Jazeker, dat kan! Slimme online ondernemer? Je kan niet vroeg genoeg beginnen!;) Laat ons je helpen met jouw gouden idee!

Lees dit succesverhaal eens.

Wij geven je enkele tips. Wij focussen ons meer op jongeren en jongvolwassenen, maar uiteraard willen we jou ook graag helpen.

1.Klusjes doen.

De meest voor de hand liggende manier om als minderjarige geld te gaan verdienen is natuurlijk door klusjes te gaan doen. Denk dan aan het gras maaien of honden uitlaten.

Ga langs de deuren en vraag of iemand je hulp nodig heeft. Misschien wat hulp in het huishouden of in de tuin. Het schoonmaken van de auto of de honden uitlaten. Wie weet! Je kan het natuurlijk aan je familie vragen, maar je kan het ook bij vreemden proberen. Sommige zullen erg blij zijn met je hulp (voor een kleine vergoeding uiteraard).

2.Oude spullen verkopen

Een andere manier om als minderjarige wat geld bij te verdienen is door oude spullen van jezelf te verkopen. Misschien heb je nog spullen die al enkele jaren op zolder liggen en waarmee je helemaal niks meer doet. Die spullen kun je aanbieden op sites als Marktplaats.nl of je kunt op een rommelmarkt gaan staan en daar deze oude spullen verkopen.

Denk dan aan merkkleding dat je hebt gehad van je ouders en eigenlijk niet meer past of draagt, of mobiele telefoons, MP3-Spelers etc. Je kunt langs tweedehands zaken gaan en vragen wat ze er voor willen hebben. Zo kun je een aardig centje bijverdienen.

3.Geld verdienen op het internet

Weer een andere manier om geld te verdienen is om een website te beginnen.

Je denkt misschien dat is alleen voor volwassenen, maar nee hoor. Je kan er niet vroeg genoeg bij zijn! Het bloggen!

Ben jij handig en technisch? Begin je eigen website. Schrijf leuke artikelen en zet er advertenties op. Je kan beginnen met Google Adsense, maar mocht je site groot worden dan kun je aan andere premium advertisers denken Zoals Mediavine. Je kan ook een bijdrage vragen aan je lezers zodat ze jouw artikelen mogen lezen.

Vraag je ouders of handige technische broer om hulp. Maar misschien ben jij een slimmerd en kun je het helemaal zelf. Het leuke hiervan is dat je dit gewoon vanuit huis kunt doen en dat je echt iets kunt opbouwen. Je kunt alles zelf uitzoeken en Googlen en uiteraard kun je ons om hulp vragen bij jouw idee!

Het mooie aan online is dat je ook niet begrenst bent aan je woonplaats. Als je honden gaat uitlaten ben je vaak wel beperkt tot je omgeving. Maar met een website/blog kan je iedereen in Nederland bereiken.

Zodra je volwassen bent heb jij een goedlopende website met tienduizenden bezoekers en hoef jij niet eens meer te werken!

Begin jong!

Carriere Tijd: wij zijn er ook voor die jonge slimme kinderen en wij kunnen jou op weg helpen.

Vraag altijd wel eerst aan je ouders om toestemming; met welke manier van geld verdienen als minderjarige jij ook aan de slag gaat.

Je kan ook een skill leren en deze aanbieden op freelance websites zoals Upwork.

Wil jij je nou bezig met beleggen en daar meer over leren? Bekijk dit dan eens. Begin vroeg!

Previous articlePersoneelstekort in 2024. Hoe gaan we dit oplossen?
Next articleTips voor startende ondernemers. Benieuwd?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here