3 redenen waarom je S3 werkschoenen moet dragen. Lees het hier.

Ben je op zoek naar nieuwe werkschoenen? Kies dan voor werkschoenen die categorie S3 hebben. De categorie S3 is qua veiligheid de hoogste categorie werkschoenen. Daarom zullen professionals aanraden om S3 werkschoenen te nemen. Het is een goed idee, want die schoenen kunnen je echt een veilig en comfortabel gevoel geven, zelfs als je in de zwaarste omstandigheden werkt, zoals in een booreiland, een mijn en in de bouw. Deze schoenen zijn bestand tegen olie- en benzine, ze zijn antislip en antistatisch. Ideaal dus! Hieronder volgen 3 redenen waarom jede  S3 werkschoenen moet dragen tijdens het werk.

S3 werkschoenen zijn antislip

Ten eerste zijn ze antislip. Ze maken het mogelijk om op oppervlakken te staan die nat kunnen zijn. Als je bijvoorbeeld op een bouwplaats werkt, zal er water of een soort vloeistof op de grond komen waardoor iemand kan uitglijden als hij geen schoenen draagt die voor het werk zijn ontworpen. Dus als je in een omgeving werkt met gladde oppervlakken, dan moet je S3 werkschoenen dragen. Je veiligheid tijdens het werk heeft namelijk altijd de hoogste prioriteit.

S3 werklaarzen zijn olie- en benzinebestendig

Vervolgens zijn S3 werklaarzen olie- en benzinebestendig. Dat betekent dat het materiaal sterk genoeg is om je voeten te beschermen tegen beschadiging door vloeistoffen zoals olie of zelfs benzine. In tegenstelling tot sommige andere schoenen, absorberen deze laarzen geen vloeistoffen zoals water of olie. Wanneer je in een booreiland of een benzinestation werkt, is het gebruikelijk om een plas olie of petroleum op de grond te vinden. Werk je dus in zo’n vakgebied, dan ben je verplicht om S3 werkschoenen te dragen. Je bedrijf zal jou en andere werknemers ook verplichten om schoenen met die categorie te dragen, immers uit veiligheidsoverwegingen.

S3 werkschoenen zijn antistatisch

Tot slot zijn S3 werkschoenen antistatisch. Dit betekent dat de zolen van de schoenen geen statische elektriciteit veroorzaken op het oppervlak waarop je staat, aangezien dit schade kan toebrengen aan gevoelige apparatuur en andere objecten om je heen. Dus als je in een veld werkt waar je het grootste deel van de tijd met elektriciteit moet werken, dan is het dragen van werkschoenen S3 ook verplicht. Anders worden niet alleen de apparatuur en voorwerpen om je heen beschadigd, maar ook je eigen kostbare leven. Dus, ben je momenteel op zoek naar nieuwe werkschoenen? Kies dan voor werkschoenen met categorie S3. Dit is de beste keuze!

Previous articleGooi het roer om; word controller of inkoper
Next articleAantal online casino’s met licentie blijft stijgen. lees meer hier.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here