Miljonair worden met ondernemen in 2024. Is dat mogelijk?

Miljonair worden met ondernemen in 2024, is dat nog mogelijk? Ja maar niet met gewoon een webshop.

Tuurlijk is dat mogelijk. Maar vaak kost dit wel tijd veel tijd.

Het hangt helemaal af van het idee, de investering, de marketing, het team etc. Sharon Hilgers is het gelukt met haar My Jewellery lijn, maar dit is maar voor een enkelling weggelegd. Nooit gedacht dat er zo,n markt voor sierraden nog was.

Miljonair worden met een shop? Mogelijk, maar wel lastig. Wat dacht je van deze originele shop vol met leuke spullen ook voor op kantoor. Een leuk bedrijf om te beginnen. Maar misschien heb je al een eigen idee klaarliggen vol met originele spullen.

De webshops komen overal vandaan. Persoonlijk denken wij dat bloggen in het Engels nu het beste is voor een succesvol bedrijf. Iedereen zit op Youtube, Instagram en TikTok. Je komt er gewoon weg niet meer tussen.

Ben jij het type ondernemer, ideamaker, brandbuilder? Dan is ondernemen voor jou. Op deze site helpen we jou op weg naar een succesvolle onderneming.

Ben jij bijvoorbeeld wel erg creatief, maar niet zo financieel? Dan kan je via social media zoals LinkedIN een businesspartner vinden die wel financieel is ingesteld.

Enkele tips voor de beginnende ondernemer die graag miljonair wil worden in 2024:

1.Vind een goed team

Alleen is maar zo alleen. Ondernemen is best moeilijk alleen, onderschat het niet. Het beste is om samen te werken met mensen die ieder hun eigen expertise hebben. Creatief, financieel, strategisch, analytisch etc. Zo kan iedereen zich focussen op zijn eigen onderdeel en het bedrijf zo succesvol maken. Als voorbeeld, Coolblue begon ook met 3 mannen. Ik ben eigenlijk alleen en run meerdere sites alleen, wat soms best lastig is. In de toekomst hopen we uit te breiden met meerdere expertise collega’s. Voor nu are we on a budget!

2. Marketingstrategie

Een bedrijf kan vallen of staan met de marketing. Besteed het geld goed en kijk naar wat werkt. Om eerlijk te zijn werkt influencer marketing helemaal niet zo goed. Veel influencers op Instagram hebben likes en volgers gekocht. In tegenstelling tot bezoekers op een site die kan je gewoon terugzien en kan je zeg maar niet “faken”. Content dat staat in Google en steeds weer gevonden kan worden heeft veel meer waarde voor bedrijven.

3. Hou vol

Volhouden ondernemers!

Ondernemen is vallen, opstaan en weer verder gaan. Misschien is je eerste business helemaal niet zo,n succes en is je tweede of derde idee veel beter. Uitproberen hoort bij ondernemen. Je kan het van te voren niet voorspellen.

Een onderneming succesvol maken kan jaren duren, denk soms aan 10 tot 15 jaar. Heb jij dat geduld?

Een ondernemer zijn is niet zo makkelijk als men denkt. Meer lezen over ondernemers? Lees dan vooral onze andere artikelen en get inspired.

Previous articleWerken als freelancer in 2024. Enkele voordelen voor jou.
Next articleNederlandse werknemers. Hebben ze het goed of niet? Lees hier meer.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here