Op de hoogte blijven van alles wat er op het gebied van werk en ondernemingschap gebeurd? Lees dan gauw verder.

We proberen op Carrière Tijd jullie lezers op de hoogte houden van alles wat er in werk land, carrière land gebeurt, op ondernemingsgebied, maar helaas is dit in je eentje best lastig. We zouden graag meer nieuws ontvangen van pers bureaus en journalisten. Ons platform is groeiend en je komt dus ook in de media met jouw nieuws en ervaringen.

We zouden graag uitbreiden met een team zodat we er een volledig bedrijf van kunnen maken. Interesse in deze start-up? Neem vooral contact op. Jongeren horen meer te weten over alle mogelijkheden op werk gebied, op online gebied, maar ook op ondernemingsgebied. Hoe verdien je geld door te bloggen? Hoe wordt je rijk door te vloggen? en hoe wordt je ontdekt op TikTok? Hoe wordt je groot in de web wereld? Hoe verdien je nou veel geld online? Dit houdt jongeren momenteel bezig. De meeste jongeren willen helemaal niet bij de Albert Heijn werken, maar lekker geld verdienen met hun passie: schrijven of video’s maken. Ondernemen en bezig zijn. Niet iedereen heeft het talent om alles zelf te ontdekken, sommige hebben een coach hierbijn nodig die ze dingen leert en stimuleert.

Uiteraard zijn er sowieso veel mensen nieuwsgierig naar het laatste nieuws op werkgebied. Waar kan je nu een baan vinden? Of beter gezegd waar niet anno 2024. Werknemers te kort in bijna alle sectoren. Wat zijn de beste banen voor de toekomst? Wat verdien je nou eigenlijk in de zorg? Wat verdien je als zelfstandig ondernemer? En wat verdienen jouw favoriete influencers en ondernemers nou eigenlijk?

Carrière Tijd is een gat in de markt. We zijn geïnspireerd door sites zoals de bekende Quote, Businessinsider, ondernemers.nl, Sprout etc.

Maar ook inspirerende blogs zoals Carrieretijgers, thinkrich.nl, Bedrock en NSMBL. We schrijven voor zowel vrouwen als mannen en we focussen ons met name op jongeren. We willen jongeren die willen ondernemen graag helpen. Wat komt er allemaal bij een onderneming kijken? Hoe begin je nou een online magazine? Dit vindt je niet in veel media terug.

Heb jij nou een inspirerend ondernemingsverhaal en wil jij graag in de media komen? Of eigenlijk gewoon op Google met jouw start-up verhaal? Stuur ons dan vooral een mailtje: info@carrieretijd.nl. Wie weet inspireer je anderen en vindt jij via ons wel een investeerder voor jouw idee.

Maar heb jij helemaal geen zin om online alles te moeten opzoeken en lees jij net zo lief nog gewoon de krant? Neem dan bij proefabonnementkrant.com eens een kijkje. Ieder zijn ding. Ga voor een betaalbaar abonnement.

Lekker het laatste nieuws lezen op het strand of in de trein. Het is allemaal nog mogelijk.

Je hoeft uiteraard niet met de online tijd mee te gaan. Al denken wij dat het steeds moeilijker wordt voor de kranten.

Previous articleOndernemen en de voorbereiding. Wat komt daar allemaal bij kijken? Wees goed voorbereid!
Next article3 Sociale veranderingen om een effectiever leider te worden. Benieuwd?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here