Het vermogen van Caroline Tensen in 2024. Hoe rijk is deze dame eigenlijk?

Hoe rijk is Caroline Tensen eigenlijk? Presentatrice Caroline Tensen voelt zich beter dan ooit en heeft het ook nog eens lekker druk met haar carriere. Momenteel is het programma ‘over de Oceaan’ te zien op RTL4. We hebben het nog niet gezien, maar wie weet, waarvoor ze met andere BN’ers drie weken op de Atlantische Oceaan zeilde, met onder andere Nicolette Kluijver, Kees Tol en Roelef Hemmen.

Zonder hulptroepen, zonder contact met het thuisfront. „Een ervaring om nooit te vergeten. Een leuke ervaring, maar ook wel heel heftig lijkt mij. Ik zou het denk niet kunnen en zeeziek worden.

Waar is deze dame eigenlijk bekend van?

Caroline Tensen (31 maart 1964) is bekend als Nederlandse presentatrice en columnist voor Beau Monde. Tensen begon bij Veronica-radio en kreeg hier haar eerste klus als presentatrice. Vervolgens stapte ze over naar RTL. Hier presenteerde ze programma’s als Fashion RTL, Hits uit Holland, Wie ben ik? en Liefde op het eerste gezicht. Tensen is ook bekend als ambassadrice voor de Postcode Loterij. Zij verhuisde met het programma mee naar TROS en was daardoor niet langer in dienst van een omroep. Vervolgens verhuisde ze naar Talpa en presenteerde ze ook hier verschillende programma’s. Tensen is vervolgens weer overgestapt naar de publieke omroep, daarna naar AVROTROS en voor nu RTL. Daar is ze af en toe te zien in Five Days Inside en presenteert ze De Reis van je genen. Ook presenteert ze sinds 2000 het programma Eén tegen 100 wat tegenwoordig, een leuk spannend programma. Het lijkt soms wel alsof het 1 tegen de hele wereld is, maar dit is natuurlijk niet zo. Zo voelt het soms alleen.

Wist jij ook al dat ze haar eigen kledinglijn heeft sinds 2022? De presentatrice lanceert haar eerste eigen kledinglijn in 2022, onder de naam Caroline Tensen Collection by Mart Visser. De collectie telt in totaal achttien items, die in de garderobe van vrouwen van alle leeftijden passen. Een allround getalenteerde dame dus die van alles doet en veel programma’s presenteert en daarnaast dus ook nog gevoel voor mode heeft.

Maar jij bent hier, omdat je wilt weten hoe rijk Caroline Tensen eigenlijk is?

Volgende diverse web bronnen heeft ze een vermogen van 4 miljoen, maar goed het web schrijft wel meer dus zeker weten doen we het niet.

We vinden het in ieder geval een leuke talentvolle dame.

Bron: internet, Image: Unsplash

Previous articleKan je met je WO diploma ook gewoon op MBO niveau werken? Ja, waarom niet dan?
Next articleVermogen Jandino Asporaat. Die leuke ondernemende en grappige man. Hoe rijk is hij dan?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here