Het vermogen van Aran Bade. Hoe rijk is deze man?

Wie is deze man en hoe rijk is hij eigenlijk? Een leuke man en aanwinst voor RTL Boulevard.

Aran Bade is een Nederlands verslaggever, presentator en entertainmentdeskundige.

Na zijn studie aan de School voor Journalistiek in Utrecht is Aran werkzaam binnen de tv-wereld. Daarvoor schrijft hij voor dagblad Metro en is hij in 2005 en 2006 presentator van het radioprogramma Studentenradio Utrecht en werkt hij als verslaggever voor het video- en educatieprogramma ‘Surfspot’.

Aran Bade (34) werkte jaren achter de schermen bij RTL Boulevard voordat hij in 2018 zijn cameradebuut maakte. Op dit moment is Aran Bade werkzaam als entertainment verslaggever bij het programma RTL Boulevard (RTL4). Regelmatig schuift Aran aan bij Boulevard om te vertellen over het laatste entertainmentnieuws. Naar onze mening doet hij het beter dan Rob Goossens. Binnen zijn werk als verslaggever is hij ook Songfestivaldeskundige. Vanaf 2014 doet hij verslag van de Nederlandse delegatie op het Eurovisie Songfestival.

In 2007 loopt hij stage bij RTL nieuws New York bij correspondent Erik Mouthaan en werkt hij als producer voor Conny Mus in Jeruzalem.

Maar dan, waar je eigenlijk benieuwd naar bent: wat is het vermogen van Aran Bade?

Helaas is hier niks over bekend. Van de televisie wereld wordt je niet zomaar rijk. Hier is wel voor nodig. Maar misschien doet hij nog meer dingen, dat is niet helemaal duidelijk.

Previous articleThuiswerk? Drie tips voor meer focus
Next articleWat zijn kenmerken van een goede psycholoog?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here